06 - 48084557
Rietveld Taxaties, erkend, grondig en objectief.

Onze manier van werken

Taxateur Dennis Rietveld

Een goede taxatie dient objectief, informatief en volledig te zijn voor de partijen die ermee te maken krijgen. Rietveld Taxaties neemt uitgebreid de tijd om een voertuig grondig te inspecteren, indien mogelijk een proefrit te maken en de eigenaar vragen te stellen en zijn of haar eigen verhaal te vertellen. Zoals een goed taxatie uit gevoerd dient te worden.

Als liefhebber van alles wat zich maar op wielen voortbeweegt begrijpt Dennis Rietveld uw passie volkomen en heeft hij oprechte interesse in uw verhaal.  Dat zorgt voor een bijzondere chemie en maakt van een taxatie voor beide partijen een aangename belevenis. Daarna verdiept Dennis Rietveld zich in publicaties over het model en type en verkent hij het actuele aanbod aan vergelijkbare exemplaren. Uiteraard kan hij terugvallen op een groot aantal merk- of typedeskundigen die hem met raad en daad terzijde staan.

Onze werkwijze bij de inspectie van een voertuig:

lakdikte meting uitvoeren

  • Inzage papieren en eventuele restauratieverslagen
  • Lakdikte-meting gehele voertuig
  • Grondige inspectie
  • Inspectie onderzijde voertuig
  • Natuurlijk uw eigen verhaal

Fehac erkend taxatierapport

Dennis Rietveld werkt zijn bevindingen gedetailleerd uit. Niet alleen geeft hij een oordeel per element van de oldtimer of youngtimer,  hij beargumenteert dat oordeel ook. Het fraaie, geheel in kleur uitgevoerde taxatierapport kenmerkt zich door een uitgebreide ondersteuning met fotomateriaal, zelfs van vele details. Deze professionele, gedegen aanpak blijkt zeer te worden gewaardeerd. Tegelijkertijd levert het voor de eigenaar een mooi en boeiend document op . Ons taxatierapport is een door de  Fehac erkend taxatierapport en daardoor door alle verzekeraars erkend.

Bericht voorlopige vervaningswaarde

afspraak maken

Indien u dit wenst kunnen wij uw verzekeraar kort na de inspectie een bericht sturen zodat uw voertuig al in voorlopige dekking kan worden genomen totdat het rapport gereed is.

U ontvangt het compleet uitgewerkte taxatierapport als een PDF-bestand per email. Deze digitale versie kunt u naar uw verzekeraar doorsturen of wij doen dat voor u.

Rietveld Taxaties – voor een écht goede taxatie.

 


Testimonials

Femke Valkenberg
“Ik ben zuinig op mijn Porsche 964 Cabriolet; de waarde van de luchtgekoelde Porsche is de laatste tijd behoorlijk toegenomen. Rietveld Taxaties stuurt automatisch een bericht wanneer de einddatum nadert. Maar Dennis Rietveld voert ook een pre-actief beleid en speelt in op marktontwikkelingen. Als hij meent dat z’n taxatie is achterhaald door de marktontwikkelingen, benadert hij me tussentijds. Daardoor loop ik met de taxatie nooit achter de feiten aan.”

Rein de Ruiter
Ik wissel nogal eens van auto’s; er is niets leukers om een mooi exemplaar te zoeken en te vinden. Ongeacht het merk en het type verrast Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties me steeds door z’n vergaande kennis. Of het nu gaat om een oude BMW of een modernere Mercedes-Benz S-Klasse. Een dreigend conflict met een verzekeraar heb ik dankzij een gedegen taxatie van Rietveld Taxaties kunnen voorkomen.”

Reacties zijn gesloten.