06 - 48084557
Weblog over evenementen, concoursen
en bijzondere voertuigen.

Vanaf januari 2019 weer nieuwe afspraken mogelijk

Wegens grote drukte kunnen wij pas vanaf  1 juni 2019 weer afspraken op locatie inplannen.

Tijdens onze taxatiedagen deze periode zijn nog wel enkele plaatsen vrij. Informatie hierover is terug te vinden op onze website: klik hier voor meer info.

Privacy bij Rietveld Taxaties

Rietveld Taxaties en AVG - uw privacy bij ons in goede handen

Per 1/1/2018 geen motorfietstaxaties meer

Sinds 1/1/2018 taxeren wij geen motorfietsen meer. Hiervoor kan onze goed collega dhr. Jan Augustijn van Auto-Expertise u uitstekend van dienst zijn.

Adres
Jan Augustijn
Kerkdreef 2
4851 RB Ulvenhout
M 06 22 55 62 63
admin@jghaugustijn.nl
www.auto-expertise.nl

Artikel over restaureren in Rally Magazine 2018-1


Contact opnemen met ons

Voorjaar! Topdrukte voor ons, alle oldtimers komen weer uit hun stalling en dan moet natuurlijk de taxatie weer worden geregeld.

Natuurlijk zijn we erg blij met alle aanvragen die wij elke dag weer mogen ontvangen! En het  met het vertrouwen van onze klanten in ons, maar wegens deze grote drukte en alle verschillende kanalen waarop deze aanvragen bij ons binnenkomen is e.e.a. niet altijd goed te overzien.

Stuurt u een bericht via Facebook, LinkedIn, Instagram e.d. en ontvangt u geen bericht terug, stuurt u dan een email naar info@rietveldtaxaties.nl of via het contactformulier van onze website. Bellen kan ook maar indien wij bij klanten zijn zal er niet worden opgenomen. Wij nemen graag de tijd voor iedereen, dus preek onze voicemail in of stuur een email en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Dennis Rietveld bij RTLZ – van Liempt Live


Beleggen in whiskey en auto’s.

Sponsor Spettacolo Sportivo 2014 – SCARB

poster spettacolo2014Dit jaar zijn wij sponsor van het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo van de SCARB. Rechtsonderop deze prachtige poster ons logo.Artikel NRC, investeren in auto’s – 3 mei 2014

IMG_7067Artikel over het investeren in auto’s met een bijdrage van Dennis Rietveld erkend register taxateur. Vijf modellen youngtimers om in te investeren.

Origineel vs gerestaureerd – 22 jan. 2014

interior-comparision restored-1956-mercedes-300-slOnlangs werden er bij Hemmings twee zwarte Gullwings uit 1956 geveild. Zwart met rood interieur, een geheel gerestaureerd de andere was nog geheel origineel.
Een mooie vergelijking om te kijken wat er meer een hogere waarde heeft, origineel vs gerestaureerd.

Lees het artikel om het verbazingwekkende prijsverschil te zien.

Column in Het Automobiel

Column Dennis Rietveld

De nieuwste column van Dennis Rietveld gaat over verzekeringen en de verschillen daartussen. Een vergelijking met appels ligt voor Dennis Rietveld natuurlijk voor de hand.
Verder een mooi artikel over onze eigen Volkswagen T1 Westfalia camper SO34 uit 1965. Een mooie rapportage over onze eigen camper waar wij geregeld met onze kinderen mee op pad gaan.