06 - 48084557
Weblog over evenementen, concoursen
en bijzondere voertuigen.

Per 1/1/2018 geen motorfietstaxaties meer

Sinds 1/1/2018 taxeren wij geen motorfietsen meer. Hiervoor kan onze goed collega dhr. Jan Augustijn van Auto-Expertise u uitstekend van dienst zijn.

Adres
Jan Augustijn
Kerkdreef 2
4851 RB Ulvenhout
M 06 22 55 62 63
admin@jghaugustijn.nl
www.auto-expertise.nl

Artikel over restaureren in Rally Magazine 2018-1


Contact opnemen met ons

Voorjaar! Topdrukte voor ons, alle oldtimers komen weer uit hun stalling en dan moet natuurlijk de taxatie weer worden geregeld.

Natuurlijk zijn we erg blij met alle aanvragen die wij elke dag weer mogen ontvangen! En het  met het vertrouwen van onze klanten in ons, maar wegens deze grote drukte en alle verschillende kanalen waarop deze aanvragen bij ons binnenkomen is e.e.a. niet altijd goed te overzien.

Stuurt u een bericht via Facebook, LinkedIn, Instagram e.d. en ontvangt u geen bericht terug, stuurt u dan een email naar info@rietveldtaxaties.nl of via het contactformulier van onze website. Bellen kan ook maar indien wij bij klanten zijn zal er niet worden opgenomen. Wij nemen graag de tijd voor iedereen, dus preek onze voicemail in of stuur een email en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Dennis Rietveld bij RTLZ – van Liempt Live


Beleggen in whiskey en auto’s.

Sponsor Spettacolo Sportivo 2014 – SCARB

poster spettacolo2014Dit jaar zijn wij sponsor van het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo van de SCARB. Rechtsonderop deze prachtige poster ons logo.Artikel NRC, investeren in auto’s – 3 mei 2014

IMG_7067Artikel over het investeren in auto’s met een bijdrage van Dennis Rietveld erkend register taxateur. Vijf modellen youngtimers om in te investeren.

Origineel vs gerestaureerd – 22 jan. 2014

interior-comparision restored-1956-mercedes-300-slOnlangs werden er bij Hemmings twee zwarte Gullwings uit 1956 geveild. Zwart met rood interieur, een geheel gerestaureerd de andere was nog geheel origineel.
Een mooie vergelijking om te kijken wat er meer een hogere waarde heeft, origineel vs gerestaureerd.

Lees het artikel om het verbazingwekkende prijsverschil te zien.

Column in Het Automobiel

Column Dennis Rietveld

De nieuwste column van Dennis Rietveld gaat over verzekeringen en de verschillen daartussen. Een vergelijking met appels ligt voor Dennis Rietveld natuurlijk voor de hand.
Verder een mooi artikel over onze eigen Volkswagen T1 Westfalia camper SO34 uit 1965. Een mooie rapportage over onze eigen camper waar wij geregeld met onze kinderen mee op pad gaan.

Auto Moto d’Italia Rosmalen – 19 & 20 oktober 2013

Rietveld Taxaties Auto Motor d'Italia

Tijdens deze eerste editie van Auto Motor d’Italia in Rosmalen waren wij er natuurlijk ook bij! Wat een sfeer en wat een drukte! Wij hebben een fantastisch weekend gehad, genoten en veel belangstelling voor onze werkzaamheden mogen ervaren. Kortom een geweldig weekend waar wij volgend jaar zeker weer bij zijn!
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

 

 

Cine Cars – films over klassiekers en hun eigenaren

Bijzonder mooi, zo zouden wij de films en foto’s die Cine Cars sinds kort wekelijks online plaatst willen noemen. Vakmanschap en creativiteit zijn woorden die bij ons opkomen na het bekijken van de films op de website van Cine Cars.

lancia fulvia

De prachtige beelden geven het verhaal over eigenaar en auto weer, erg prettig om naar te kijken en luisteren. Elke week verschijnt er een nieuw korte film, telkens een ander merk en ander model en ander bijzonder verhaal.
Steeds een stukje autogeschiedenis gevangen in beelden. Kijk en geniet net zoals wij.Teksten van Dennis Rietveld