06 - 48084557
Testimonials

Arend Swart

“Ik heb verschillende auto’s in mijn bezit waar ik vroeger als jongetje van droomde. Het zijn veelal Duitse youngtimers. Ik ben er zuinig op en ze zijn bijna allemaal all risk verzekerd. Omdat ik achteraf geen gezeur wil hebben als en iets mis gaat, taxeert Dennis Rietveld ze voor me. Een gedreven vent met verstand van zaken die bovendien flexibel is.”

Hans Jungblut

“Mijn klassiekers, vooral Italiaanse maar ook Duitse auto’s, hebben me voor het leven gepakt. Ik vind die passie terug bij Dennis Rietveld. Een taxatie bij een erkend TMV taxateur zorgt ervoor dat er bij schade of diefstal geen discussies ontstaan over de waarde van mijn voertuigen. Via mijn verzekeraar hoorde ik dat Rietveld Klassieker Taxaties een bedrijf is waar je op kunt bouwen. Dennis Rietveld weet waar ie het over heeft, gaat grondig te werk en levert volledige rapporten. Hij spreekt mijn taal.”

Jan Stuivenberg

“Ik ben gek op exoten, ongeacht waar ze vandaan komen. Dus staan er Duitse supercars in mijn garage, maar ook liefhebbersauto’s uit Frankrijk en Groot-Brittannië. De meeste zijn onvervangbaar, maar dat is een extra reden om ze goed te verzekeren op basis van de getaxeerde waarde. Met Dennis Rietveld heb ik een maatje gevonden die weet waar hij het over heeft. Dankzij zijn expertise hoef ik me geen zorgen te maken als er wat met zo’n auto zou gebeuren. Op Rietveld Klassieker Taxaties kan ik bouwen.”

Femke Valkenberg

“Ik ben zuinig op mijn Porsche 964 Cabriolet; de waarde van de luchtgekoelde Porsche is de laatste tijd behoorlijk toegenomen. Rietveld Klassieker Taxaties stuurt automatisch een bericht wanneer de einddatum nadert. Maar Dennis Rietveld voert ook een pre-actief beleid en speelt in op marktontwikkelingen. Als hij meent dat z’n taxatie is achterhaald door de marktontwikkelingen, benadert hij me tussentijds. Daardoor loop ik met de taxatie nooit achter de feiten aan.”

Rein de Ruiter 

“Ik wissel nogal eens van auto’s; er is niets leukers om een mooi exemplaar te zoeken en te vinden. Ongeacht het merk en het type verrast Dennis Rietveld van Rietveld Klassieker Taxaties me steeds door z’n vergaande kennis. Of het nu gaat om een oude BMW of een modernere Mercedes-Benz S-Klasse. Een dreigend conflict met een verzekeraar heb ik dankzij een gedegen taxatie van Rietveld kunnen voorkomen.”

Reacties zijn gesloten.