06 - 48084557
Rietveld Taxaties in de media

Dennis Rietveld bij van Liempt Live – RTLZ


Beleggen in whiskey en auto’s.

Porsche Scene Live

Jurylid Porsche Scene Live 2013Jaarlijks is Dennis Rietveld  aanwezig tijdens Porsche Scene Live in Best. In een uitgaven van Porsche Scene Live een uitgebreid artikel over het dit drukbezochte Porsche evenement.

Auto&Tuning

Dennis Rietveld - erkend taxateurVoor de rubiek “Ondernemens aan het woord” in Auto&Tuning werd Dennis Rietveld gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden over het ondernemerschap in de automotive branche en zijn werkzaamheden als taxateur. Verder in deze uitgave een mooie rapportage over een bijzondere Alfa Romeo Giulietta van een van onze klanten.

Eindhovens Dagblad

Artikel Eindhovens DagbladArtikel over twee evenementen in de regio Eindhoven. Bugs at the Lake in Nuenen en Porsche Scene Live in Best. Dennis Rietveld was bij Porsche Scene dit evenement aanwezig als jurylid.
Klik hier voor het hele artikel.

Columnist het Automobiel

Columist Het Automobiel

Heel wat jaren heeft Dennis Rietveld met veel plezier een bijdrage geleverd aan het mooie autoblad het Automobiel. Maandelijks verscheen er een column van Dennis Rietveld. Helaas bestaat dit mooie blad niet meer.

Mercedes Benz Klassieker Vrienden

Artikel MB KlassiekervriendenArtikel over het nut van taxeren, duidelijke uitleg waarom elke oldtimer bezitter zijn auto zou moeten laten taxeren. Duidelijk helder artikel over het nut van een oldtimer taxatie. Bron: Youngtimer Magazine
Klik hier voor het hele artikel.

 

Porsche Scene Live

Porsche Scene LiveDuidelijk artikel over het nut en belang van een goed uitgevoerde taxatie van uw Porsche. Negen belangrijke vragen beantwoord door drie erkende Porsche taxateurs, waarvan Dennis Rietveld er een is.
Klik hier voor het hele artikel.

 

Youngtimer Magazine

YoungtimerMagazine 7/2011Een zeer duidelijk artikel over het nut van een goed uitgevoerde taxatie.

Met grote regelmaat worden wij geconfronteerd met mensen die geen taxatie hebben laten uitvoeren en vervolgens schade krijgen aan hun oldtimer of klassieker. Trieste verhalen, waaraan vaak weinig meer te doen valt. Een oldtimer of youngtimer taxatie had hier een hoop leed kunnen voorkomen. Daarom het artikel in PDF.
Klik hier voor het hele artikel.

Reacties zijn gesloten.