06 - 48084557
Reviews van onze klanten

17 reacties op “Reviews”

 1. Ingrid schreef:

  Hallo, heb oldtimers van mijn vader die ik graag getaxeerd wil hebben, 3 in totaal. Staan wel in Belgie in een loods . Kunt U daar voor zorgen? Hoor graag van U gr.

 2. Sjaak schreef:

  Deze morgen met mijn BMW Z3 bij Dennis geweest voor taxatie echt een auto liefhebber was echt gezellig
  Wacht nieuwsgierig het rapport af

 3. Nico Hobma schreef:

  Dennis heeft onlangs voor de zesde keer een auto van me getaxeerd. Mijn Passat uit 1974 was voor de tweede keer aan de beurt na een complete restauratie van een jaar. Zoals altijd gebeurde de taxatie zeer zorgvuldig en enthousiast. En wat me vooral aanspreekt is dat Dennis auto’s weet te waarderen die veel liefhebbers links laten liggen: de ‘gewone’ gebruiksauto’s van weleer. En zeker die zijn vaak moeilijk te beoordelen omdat er nauwelijks vergelijkbare auto’s te vinden zijn. Ik ben zeer tevreden over de taxatie en het uiteindelijke rapport! Na aanpassing van de verzekering kan ik weer met een gerust hart de weg op.

 4. Gerhart schreef:

  Halverwege de restauratie van mijn Dodge heb ik Dennis uitgenodigd om de waarde van auto en werkzaamheden te maken. Rietveld taxaties heeft een zeer diepgaande waardebepaling van auto en werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij is Dennis een zeer groot autoliefhebber, wat ook nog eens zorgt voor een gezellige middag!
  Dennis, bedankt!

 5. Walter schreef:

  Prachtig mooi rapport! Ik ben zeer tevreden over hoe de taxatie is verlopen. Dennis gaf tijdens de taxatie ook veel bruikbare tips waar ik mijn BMW 850 uit 1991 op bepaalde punten kan verbeteren. En de uiteindelijke taxatie viel hoger uit dan ik verwachtte! Nu kan ik met gerust hart de weg op.

  Bedankt voor alles.

 6. AutoHan schreef:

  Hallo Dennis,

  Mooie website! Zeer professioneel.

  Groet,
  Janek Han

 7. Ricardo schreef:

  Super rapport van mijn Golf mk1 Gti ben zeer tevreden over de werkwijze van Dennis, Bedankt.

 8. pieter verschoor schreef:

  dennis en tamara bedankt voor de taxatie van mijn alfa.
  ik vond het fijn om dat je zo snelle reactie terug en ook dat je na een paar dagen de auto al kon taxieren.

  bedankt pieter.

 9. Han Klems schreef:

  Dennis & Tamara,
  na vijfjaar “tunen” van mijn Golf4R32dsg om dan te zien, dat het heeft geresulteerd in zo’n goede taxatie geeft dat een héél goed gevoel!
  Nogmaals bedankt, by Han the Vetteman!

 10. Rutger schreef:

  Na de CS te hebben geimporteerd en dat de auto een grote beurt heeft gehad bij Forza Service te Oss moest de CS natuurlijk getaxeerd worden. Mijn vorige ervaring met Dennis Rietveld was zeer positief en zodoende kwam hij ook voor deze taxatie weer in aanmerking. Na de kop koffie, papieren controleren en de CS buiten te hebben gezet is hij druk bezig geweest. Visueel alles controleren, noteren, lakdiktes meten en de gebruikelijke fotoshoot. Een week daarna een telefoontje van Dennis over de waarde en direct via mail het taxatierapport. Helemaal goed! Grazie!

 11. Eric Hoff schreef:

  Bedankt voor de taxatie van “Witje”…
  Ik zie het raport met vertrouwen tegemoet!
  Gr. Eric.

 12. Wolter schreef:

  Bedankt voor de taxatie van mijn Porsche 964 en het komplete taxatierapport wat daarop volgde, Dennis.
  De taxatie op zich was al gezellig zo als autoliefhebbers onder elkaar. Foto’s zijn ook supper gelukt.

 13. Rob Daemen schreef:

  Gisteren het taxatie rapport voor onze Porsche 911 3.2 coupe mogen ontvangen, het ziet er erg mooi en professioneel uit, Top !!

 14. Dennis de Groot schreef:

  Ziet er goed uit hoor de nieuwe website!!

 15. Nieuw Ontwerp schreef:

  Erg blij met het taxatierapport van mijn 2cv!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Los de anti-spam rekensom op (verplicht)