06 - 48084557
Over Rietveld Taxaties

In zijn jeugdjaren ontstond er bij Dennis Rietveld een grote interesse in de oudere Alfa Romeo’s zoals de Giulietta’s & Giulia’s. De eerste Bertone  werd al aangeschaft voor het rijbewijs was gehaald. Inmiddels is deze interesse uitgegroeid tot een gedegen lading kennis, die in de loop der jaren is opgedaan. Met als resultaat inschrijvingen bij de Federatie TMV en VRT, als erkend registertaxateur. Hierdoor werd Dennis Rietveld bevoegd tot het uitvoeren van erkende taxaties  van alle motorvoertuigen.

Dennis Rietveld - erkend taxateur TMV VRT

Naast een grote passie voor auto’s was Dennis ook jaren  werkzaam in de automotive branche en kon uiteindelijk passie en werk combineren zodat hij en sinds 2008 fulltime aan het werk is als erkend taxateur motorvoertuigen.

Sinds januari 2015 is Rietveld Taxaties verder gegaan als VOF, samen met Tamara Lepelaar, aspirant lid van de Federatie TMV, wordt er hard gewerkt aan het uitvoeren van kwalitatief goede taxaties en alle service daaromheen. Wij zijn u graag van dienst voor een erkende taxatie of voor de bemiddeling bij aan-of verkoop van uw auto.


Lid van de Federatie TMV – erkend registertaxateur

Federatie TMV - erkende taxateurIn de twee Registers van de Federatie TMV vindt u deskundige gecertificeerde RegisterTaxateurs en RegisterMakelaars enerzijds en RegisterVeilinghouders anderzijds. Kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid dat zijn de begrippen waar het om draait. Al meer dan 50 jaar laat de Federatie TMV uitsluitend personen toe als lid, die een zwaar vakexamen hebben afgelegd. Sedert 2002 is daar nog het vereiste van persoonscertificatie aan toegevoegd. Tot januari 2016 was Dennis Rietveld ook bestuurslid van de sectie motorvoertuigen. Bekijk onze inschrijving>>


Ingeschreven bij VRT – erkend registertaxateur

Lid VRT -erkende taxatie

Inschrijfnummer: 13-377-M   vervaldatum: 1 mei 2023

Sinds 1 januari 2000 is de beëdiging en titelbescherming van de taxateurs vervallen. Voor de consument betekent dit dat de herkenbaarheid wat betreft vakbekwaamheid en deskundigheid van taxateurs niet langer bestaat.
Om deze essentiële criteria voor de consument weer zichtbaar te maken is in 2004 de Stichting VRT – Verenigd Register van Taxateurs opgericht, specifiek voor taxateurs die zich bezighouden met taxaties voor verzekeringsdoeleinden.  Bekijk onze inschrijving>>


Fehac goedgekeurd taxatierapport

Fehac goedgekeurd rapport - erkende taxatie

Goedkeuring tot 31 maart 2021

Taxatierapporten met het predicaat ‘FEHAC goedgekeurd taxatierapport’ zijn opgesteld door ter zake deskundige taxateurs en kennen een standaardinhoud die alle noodzakelijke aspecten van een visuele inspectie van een voertuig raken. Met een ‘FEHAC goedgekeurd taxatierapport’ in handen kunnen verzekeraars, klassieke voertuigeigenaren en andere belanghebbenden er van uitgaan dat het om een kwalitatief goed rapport gaat.(bron: website Fehac). Lees meer >>


Hobéon gecertificeerd

Hobéon gecertificeerdCertificaatnr: 40559 – vervaldatum 8 april 2021

Hobéon SKO certificeert persoonlijke vakbekwaamheid onafhankelijk en conform actuele, door de betreffende branche, vastgestelde eisen. Daarmee hebt u uw vakbekwaamheid op een gedegen manier geborgd.
Lees meer >>


Bovenstaande inschrijvingen maken dat elke, door ons uitgevoerde taxatie een erkende taxatie is. Alle verzekeraars accepteren hierdoor onze rapporten, zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan.

Reacties zijn gesloten.