06 - 48084557
Rietveld Taxaties
erkende taxatie van uw Porsche

Taxeren met kennis van zaken

Dennis Rietveld - erkend taxateur gespecialiseerd Porsche taxatieDe taxatie van uw Porsche is bij ons in goede handen. Met de benodigde vakkennis en meetinstrumenten voert Dennis Rietveld jaarlijks vele taxaties, aan de meest uiteenlopende modellen Porsche’s uit. Van de vroegste 911 modellen tot de meest recente exemplaren, ieder Porsche zal onderworpen worden aan een grondige inspectie op vele punten. Een Porsche taxatie van Rietveld Taxaties is een taxatie zoals verzekeraars en klanten deze verwachten. Kwaliteit en grondigheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Een lakdiktemeting en een proefrit (indien mogelijk) met de Porsche geven, samen met de inspectie een helder beeld voor de taxatie. Alle gegevens worden verwerkt in onze zeer uitgebreide rapportage, geillustreerd met vele foto’s.

Erkende Porsche taxatie

Door onze samenwerking met gerenomeerde verzekeraars en onze aansluiting bij de TMV – VRT en Fehac erkenning bent u verzekerd van een rapportage die door uw verzekeraar erkend zal worden.

Het lezen van vakliteratuur, bijhouden van veilingresultaten en het continu volgen van de markt kan Dennis Rietveld uw auto op de juiste waarde taxeren. Zodat u bij verlies of schade niet voor onverwachte financiele verassingen komt te staan. Uw Porsche taxatie voeren wij met plezier voor u uit. Wanneer kunnen wij u van dienst zijn?

Reacties zijn gesloten.