06 - 48084557
Oldtimers taxeren, dat is een vak...óns vak.

Kwaliteit staat bij ons voorop

De taxatie van een oldtimer kan op veel manieren worden uitgevoerd en tegen verschillende tarieven. Rietveld Taxaties heeft  de keuze gemaakt dat vooral kwaliteit  voorop staat. Een snelle inspectie is zo gedaan, wij nemen liever de tijd voor u en uw klassieker, geen enkel auto is tenslotte gelijk. Bij ons is uw oldtimer taxatie in goede handen.

De oltimer taxatie
Oldtimer taxatie

Wij graag de tijd om uw auto goed en grondig te inspecteren, daarnaast luisteren graag naar uw eigen verhaal en indien mogelijk maken we een proefrit.  Lukt het niet om met de auto te rijden maar kan de motor wel gestart worden willen wij dat altijd horen. Dan pas kan een goed beeld worden gevormd van de staat en kwaliteit van de auto.  Al deze bevindingen worden verwerkt in een rapport van hoge kwaliteit, welke al jaren door onze klanten en verzekeraars zeer worden gewaardeerd.  Maar  waar wordt nou eigenlijk naar gekeken tijdens de inspectie van de oldtimer taxatie?

  • Grondige inspectie a.h.v. onze eigen complete inspectielijst op alle belangrijke punten van de auto.
  • Lakdikte meting van de gehele carrosserie, spuitwerk en reparaties komen zo aan het licht.
  • Indien mogelijk proefrit of starten van de motor als de situatie dit toe laat.
  • Inzage in onderhoudspapieren, restauratiedossier, facturen  e.d.
  • Uw eigen infomatie over het voertuig.

 

Een oldtimer taxatie naar waarde.afspraak maken

In de jaren dat Rietveld Taxaties werkzaam is als  erkend taxatiebureau zijn er heel wat oldtimers ter taxatie aangeboden, hierdoor hebben wij een grote expertise en klanten bestand opgebouwd.

De kracht van Dennis Rietveld zit ‘m in het feit dat hij zich niet beperkt tot een aantal merken alléén, maar dat hij zich heeft toegelegd op de taxatie van alle merken en soorten motorvoertuigen. Door zich zo breed te oriënteren beschikt Rietveld  Taxaties over een omvangrijk en voortdurend netwerk van kennisbronnen. Want geen enkele taxateur heeft verstand van elk voertuig dat sinds de allereerste auto in 1885 op de weg is gezet, ook Dennis Rietveld niet. Dus om een zuiver oordeel over een klassieker extra te staven en te onderbouwen wordt van dat netwerk veelvuldig gebruik gemaakt onder het motto ‘van liefhebbers, vóór liefhebbers’.

“Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?”
poststempel


Reacties zijn gesloten.