06 - 48084557
Rietveld Klassieker Taxaties in de media

Dennis Rietveld bij van Liempt Live – RTLZ


Beleggen in whiskey en auto’s.

Porsche Scene Live  – uitgave mei 2013

Jurylid Porsche Scene Live 2013Ook dit jaar was Dennis Rietveld een van de drie juryleden tijdens Porsche Scene Live in Best. In de mei uitgaven van Porsche Scene Live een uitgebreid artikel over het dit drukbezochte Porsche evenement.

Auto&Tuning – uitgave jan/febr. 2013

Dennis Rietveld - erkend taxateurVoor de rubiek “Ondernemens aan het woord” in Auto&Tuning nr 1 – 2013 werd Dennis Rietveld gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden over het ondernemerschap in de automotive branche en zijn werkzaamheden als taxateur. Verder in deze uitgave een mooie rapportage over een bijzondere Alfa Romeo Giulietta van een van onze klanten.

Eindhovens Dagblad – uitgave 7 mei 2012

Artikel Eindhovens DagbladArtikel over twee evenementen in de regio Eindhoven. Bugs at the Lake in Nuenen en Porsche Scene Live 2012 in Best. Dennis Rietveld was bij Porsche Scene 2012 aanwezig
Klik hier voor het hele artikel.

Mercedes Benz Klassieker Vrienden – uitgave april 2012

Artikel MB KlassiekervriendenArtikel over het nut van taxeren, duidelijke uitleg waarom elke oldtimer bezitter zijn auto zou moeten laten taxeren. Duidelijk helder artikel over het nut van een oldtimer taxatie. Bron: Youngtimer Magazine
Klik hier voor het hele artikel.

 

Porsche Scene Live – uitgave september 2011

Porsche Scene LiveDuidelijk artikel over het nut en belang van een goed uitgevoerde taxatie van uw Porsche. Negen belangrijke vragen beantwoord door drie erkende Porsche taxateurs, waarvan Dennis Rietveld er een is.
Klik hier voor het hele artikel.

 

Youngtimer Magazine – uitgave maart 2011

YoungtimerMagazine 7/2011Een zeer duidelijk artikel over het nut van een goed uitgevoerde taxatie.

Met grote regelmaat worden wij geconfronteerd met mensen die geen taxatie hebben laten uitvoeren en vervolgens schade krijgen aan hun oldtimer of klassieker. Trieste verhalen, waaraan vaak weinig meer te doen valt. Een oldtimer of youngtimer taxatie had hier een hoop leed kunnen voorkomen. Daarom het artikel in PDF.
Klik hier voor het hele artikel.

Reacties zijn gesloten.