06 - 48084557
Rietveld Taxaties, erkend, grondig en objectief.

Een goede en erkende auto taxatie dient objectief, informatief en volledig te zijn voor alle partijen die ermee te maken krijgen. Zo neemt Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties uitgebreid de tijd om een voertuig grondig te inspecteren. Op de manier zoals een goede taxatie uit gevoerd dient te worden omdat wij staan voor kwaliteit.

Als liefhebber begrijpt Dennis Rietveld uw passie volkomen en heeft hij oprechte interesse inGoede en erkende taxatie door Rietveld Taxaties uw verhaal.  Dit zorgt voor een bijzondere chemie en maakt van een taxatie voor beide partijen een aangename belevenis. Daarna verdiept Dennis Rietveld zich in publicaties over het model en type en verkent hij het actuele aanbod aan vergelijkbare exemplaren. Zo kan hij uiteraard terugvallen op een groot aantal merk- of typedeskundigen die hem met raad en daad terzijde staan.

Onze werkwijze bij de inspectie van een voertuig:

Bij een goede en erkende taxatie hoort een lakdiktemeting

  • Grondige inspectie op alle belangrijke punten
  • Inzage papieren en eventuele restauratieverslagen
  • Lakdikte-meting gehele voertuig
  • Inspectie onderzijde voertuig
  • Natuurlijk uw eigen verhaal

 

Fehac erkend taxatierapport.

Dennis Rietveld werkt zijn bevindingen gedetailleerd uit in een digitaal taxatierapport. Niet alleen geeft hij een oordeel per element van de oldtimer of youngtimer,  hij beargumenteert dat oordeel ook. Het fraaie, geheel in kleur uitgevoerde taxatierapport kenmerkt zich door een uitgebreide ondersteuning met fotomateriaal. Deze professionele, gedegen aanpak blijkt zeer te worden gewaardeerd. Tegelijkertijd levert het zo voor de eigenaar een mooi en boeiend document op . Ons taxatierapport is een door de  Fehac erkend taxatierapport en daardoor door alle verzekeraars erkend.

Bericht voorlopige vervangingswaarde voor uw verzekeraar.

Indien u dit wenst kunnen wij uw verzekeraar kort na de inspectie een bericht sturen zodat uw voertuig al in voorlopige dekking kan worden genomen totdat het rapport gereed is. U ontvangt het compleet uitgewerkte taxatierapport als een PDF-bestand per email. Deze digitale versie kunt u, na uw goedkeuring, doorsturen naar uw verzekeraar. Rietveld Taxaties – voor een écht goede en erkende auto taxatie.

 


Testimonials

 

Femke Valkenberg
“Ik ben zuinig op mijn Porsche 964 Cabriolet; de waarde van de luchtgekoelde Porsche is de laatste tijd behoorlijk toegenomen. Dennis Rietveld voert  een pre-actief beleid en speelt in op marktontwikkelingen. Als hij meent dat z’n taxatie is achterhaald door de marktontwikkelingen, benadert hij me tussentijds. Daardoor loop ik met de taxatie nooit achter de feiten aan.”

Rein de Ruiter
Ik wissel nogal eens van auto’s; omdat er is niets leukers is dan om een mooi exemplaar te zoeken en te vinden. Ongeacht het merk en het type verrast Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties me steeds door z’n vergaande kennis. Of het nu gaat om een oude BMW of een modernere Mercedes-Benz S-Klasse. Een dreigend conflict met een verzekeraar heb ik dankzij een gedegen taxatie van Rietveld Taxaties kunnen voorkomen.”

Reacties zijn gesloten.