06 - 48084557
Weblog over evenementen, concoursen
en bijzondere voertuigen.

Einde korting SCARB-leden

Vanaf 1 mei 2017 zijn wij gestopt met de kortingsactie voor de SCARB-leden. Voor een voordelige taxatie kunt u altijd terecht tijdens onze taxatiedagen in Dussen.

Klik hier voor meer informatie over de taxatiedagen

Regel uw taxatie tijdig

Het mooie weer en het oldtimer seizoen staan weer voor de deur. Plan daarom uw taxatieafspraak tijdig in zodat u weer goed verzekerd en met een gerust hart de weg op kunt dit voorjaar. Een afspraak maken voor de taxatie kan via info@rietveldtaxaties.nl

taxatie tijdig regelen

Contact opnemen met ons

Voorjaar! Topdrukte voor ons, alle oldtimers komen weer uit hun stalling en dan moet natuurlijk de taxatie weer worden geregeld.

Natuurlijk zijn we erg blij met alle aanvragen die wij elke dag weer mogen ontvangen! En het  met het vertrouwen van onze klanten in ons, maar wegens deze grote drukte en alle verschillende kanalen waarop deze aanvragen bij ons binnenkomen is e.e.a. niet meer te overzien.

Daarom kunnen wij vanaf 1/4/2017 allen nog maar aanvragen verwerken die via onze email: info@rietveldtaxaties binnen zijn gekomen. Stuurt u een bericht via Facebook, LinkedIn, Instagram e.d. dan zien wij uw bericht helaas niet. Natuurlijk is het ook mogelijk om via het contactformulier van onze website te reageren, bellen mag ook maar indien wij bij klanten zijn zal er niet worden opgenomen. Wij nemen graag de tijd voor iedereen. Spreek onze voicemail in of stuur een email en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ondertussen werken wij hard door aan het verbeteren van onze dienstverlening zodat wij u allemaal nog beter van dienst kunnen zijn.

Regel tijdig uw Hertaxatie (2)

Dennis Rietveld bij RTLZ – van Liempt Live


Beleggen in whiskey en auto’s.

La Fetes de Limousines – 7 juni 2015

La Fete des LimousinesLa Fete des Limousines,
Het evenement dat alle grote Franse vierdeurs auto’s van de laatste decennia bijeenbrengt. Het gaat om modellen die naar onze bescheiden en volstrekt subjectieve mening meer aandacht verdienen dan ze krijgen. Op de markt in Geertruidenberg was het ook dit jaar weer een feest. Wij konden een mooie bijdrage leveren door het beschikbaar stellen van de prijs voor het Concours dans son jus 2015. Lees meer >>

Go!Wheels – sponsor én deelnemer!

Go!Wheels 2015Op zaterdag 6 juni hebben wij met onze T1 deelgenomen aan Go!Wheels 2015.10516807_1014362168575872_2515647526475547201_n Een prachtige rit en de opbrengst voor een goed doel, dit jaar was dit Stichting Leergeld West-Betuwe. Daarnaast sponsorden wij een gratis taxatie voor de winnaar van de trekking van de loten.

 

Puur Porsche – 17 mei 2015

Taxatiedag Advies Verzekerd! Meppel – 16 mei 2015

taxatiedag bij Advies VerzekerdOp zaterdag 16 mei waren wij te gast bij AdviesVerzekerd! in Meppel voor het verzorgen van de taxaties tijdens hun taxatiedag. Samen met twee collega’s, dhr. Laagland en dhr. de Jong hebben wij heel wat auto’s mogen bekijken en beoordelen. Een geslaagde dag die ondanks het weer zeer gezellig was.

In de toekomst zullen er meer taxatiedagen worden georganiseerd bij Advies Verzekerd! Bekijk hun website voor meer informatie

Pinguïn in Parijs – onze nieuwste column mei 2015

foto (2)In de jongste uitgave van het automobiel een column over mijn belevingen in Parijs tijdens de Retromobile. Alwaar ik Alfred de Pinguïn weer tegen kwam. Maandelijks verschijnt er een column van mijn hand in het Automobiel