06 - 48084557

Taxatie van alle oldtimers, youngtimers, tweewielers en custom cars.

Contact opnemen met ons

Voorjaar! Topdrukte voor ons, alle oldtimers komen weer uit hun stalling en dan moet natuurlijk de taxatie weer worden geregeld.

Natuurlijk zijn we erg blij met alle aanvragen die wij elke dag weer mogen ontvangen! En het  met het vertrouwen van onze klanten in ons, maar wegens deze grote drukte en alle verschillende kanalen waarop deze aanvragen bij ons binnenkomen is e.e.a. niet meer te overzien.

Daarom kunnen wij vanaf 1/4/2017 allen nog maar aanvragen verwerken die via onze email: info@rietveldtaxaties binnen zijn gekomen. Stuurt u een bericht via Facebook, LinkedIn, Instagram e.d. dan zien wij uw bericht helaas niet. Natuurlijk is het ook mogelijk om via het contactformulier van onze website te reageren, bellen mag ook maar indien wij bij klanten zijn zal er niet worden opgenomen. Wij nemen graag de tijd voor iedereen. Spreek onze voicemail in of stuur een email en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Ondertussen werken wij hard door aan het verbeteren van onze dienstverlening zodat wij u allemaal nog beter van dienst kunnen zijn.

Reacties zijn gesloten.